Om oss

Mölndals Begravningsbyrå

Hos oss på Mölndals Begravningsbyrå vill vi vägleda dig i en svår stund och hjälper till med begravningar i Mölnlycke, Mölndal, Lindome, Kållered med omnejd.

Vi följer dig hela vägen, från första samtalet till själva gravsättningen och stöttar och avlastar dig precis så mycket eller lite du vill. Med stor respekt för varje situation utformar vi ett minnesvärt avsked utifrån både dina och din närståendes önskemål.

Vi vill att du ska få begravningen, ditt avsked, så personligt som möjligt. Oavsett om det är i kyrkan, vid havet eller hemma i trädgården. Och oavsett vilken tro du eller din närstående har. En begravning har inga givna mallar och vi kan utforma begravningen precis som du önskar. Vi kan erbjuda nytänkande likaväl som traditionella begravningar och är öppna för alla dina önskemål.

Det personliga mötet är mycket värdefullt för att lära känna dig och förstå vilka behov du och övriga närstående har. Vi lyssnar och vägleder så att du känner dig trygg.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten och i vilket skick vi l

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF